Softwareleverancier Virtuagym krijgt miljoenenboost

Dit artikel delen:

Virtuagym, leverancier van software voor fitnessclubs, heeft bij het investeringsfonds van Icecat drie miljoen euro opgehaald. Met de investering kan het Amsterdamse bedrijf internationaal verder ontwikkelen. Een deel van het groeigeld wordt aangewend voor de verbetering van de alles-in-één-software voor clubmanagement, coaching en klantbetrokkenheid in de fitness-sector.

Het bedrijf is bezig met een transitie naar een meer hybride, digitaal gedreven klantervaring, verduidelijkt Hugo Braam, medeoprichter en ceo. De afgelopen twee jaar zijn een uitdaging geweest voor de sector, toen veel fitnesscentra maandenlang de poorten moesten sluiten.

Virtuagym bedient per maand meer dan negenduizend fitnessbedrijven, 45.000 trainers en 2,5 miljoen eindgebruikers met zijn op maat gemaakte platform en mobiele apps. Icecat is een snelgroeiende online-uitgever en syndicator van productinformatie met een eigen investeringsfonds.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het is mijn geld niet maar de meer hybride, digitaal gedreven klantervaring lijkt me interessant want tradionele gym kende al voor de pandemie een omzetverlies door een groter aanbod als gevolg van de niet accommodatiegebonden sport- en beweegaanbieders. Als ik naar zo'n 2 jaar creativeit in verbreding en versterking van het aanbod kijk dan zie ik een echo uit het verleden met het in groepsverband gebruiken van natuurlijke trainingsmaterialen zoals boomstammen en makkelijk te vervoeren materialen.

Low-tech en goedkoop stoeien in de natuur is natuurlijk iets dat ze in Amsterdam niet kennen maar gezien economische effecten van een pandemie kan dit weleens een nieuwe markt kan zijn. Tenslotte dwong sluiting van sportaccomodaties tot een sportaanbod in de publieke ruimte waarin verbreding en versterking via open sport- en recreatieaccomodaties zonder slotgracht velen een nieuwe kijk heeft gegeven.

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-03T11:12:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.