Nisi in zee met softwareontwikkelaars van Versen

Bundeling van krachten bij software-ontwikkeling

Het Nederlands Instituut voor de Software Industrie (Nisi) gaat een samenwerking aan met Versen, de Landelijke Vereniging voor Software Engineering. Beide organisaties hebben dit vanochtend aangekondigd.

Binnenkort komen de besturen met een nadere invulling van de samenwerking. Ook maken ze dan concreter welke gezamenlijke bijdrage ze gaan leveren aan de Nederlandse software-industrie.

Het Nisi in Utrecht ondersteunt professionals in de Nederlandse software-industrie bij het maken van betere software. Ook is men actief met cursussen, consultancy en kennis-werkgroepen.

Versen beoogt onderzoekers, docenten en engineers op het gebied van softwareontwikkeling in Nederland bij elkaar te brengen. Doel is het veld van software engineering te bevorderen. De vereniging wil het publiek ook bewust maken van de uitdagingen en kansen, financiering verwerven voor onderzoek en academische resultaten overdragen aan de samenleving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-12T12:07:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.