Continuum en JArchitects smelten samen

Puzzel

Continuum Consulting, met vestigingen in Merelbeke, Brussel en Lummen, en JArchitects, met kantoren in Beringen (Paal) en Brussel, gaan verder onder de vlag van Continuum Consulting. Het fusiebedrijf, sterk in Java, telt daarmee zo'n 140 medewerkers en een gezamenlijke omzet van ruim vijftien miljoen euro.

Continuum Consulting, in 2007 opgericht door Walter Martens en Jeroen Wijnen, is specialist in Java, front-end en cloudontwikkeling en bedient klanten in diverse sectoren in Vlaanderen, Brussel en Nederland. Continuum was in 2021 goed voor een omzet van 8,8 miljoen euro en een vertegenwoordiging van 85 software-experts.

JArchitects werd in 2002 opgericht door Axel Segers en heeft zijn thuishaven in Paal. Het bedrijf focust zich op Java, cloud en mobile development, draaide in 2021 een omzet van 4,4 miljoen euro en telt ruim veertig softwaretechneuten.

In de nieuwe constellatie wordt Segers de nieuwe algemeen directeur; de oprichters van Continuum Consulting gaan zich in de Benelux bezighouden met de uitbreiding van de business en het zoeken naar overnames. De ambitie is om in 2025 het bedrijf in omvang te hebben verdubbeld.

De fusie komt niet uit de lucht gevallen. Eerder al traden Continuum als JArchitects toe tot Alan Allman Associates, een Franse it-koepel met een Belgische divisie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-24T12:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.