Prowareness kiest winnaar interne Dragons’ Den

‘Continuous Delivery in 90 days’ strijkt 25.000 euro op

‘Continuous Delivery in 90 days’ heeft de interne Dragons’ Den-wedstrijd van softwareontwikkelaar Prowareness uit Delft gewonnen. Technisch consultant Robert van Vark kreeg namens het team de cheque ter waarde van 25.000 euro uitgereikt uit handen van jurylid Patrick Polak.

‘Deze finale kent absoluut geen verliezers als je het mij vraagt’, vertelt een enthousiaste Patrick Polak, jurylid Dragons’ Den en managing partner van de Friese investeringsmaatschappij Newion Investments. ‘Waarom ‘Continuous Delivery in 90 days’ als winnaar uit de bus is gekomen, heeft ermee te maken dat dit idee uitstekend vermarkt kan worden en bedrijven verder kan helpen in een relatief korte periode van negentig dagen. Het concept hebben ze al uitgedacht en klinkt goed haalbaar. Het moet nu echt als product in de markt gezet gaan worden.’

Van concept naar product

Teamleider Van Vark is blij met de winst en met de feedback die hij kreeg van de jury. ‘De feedback was bedoeld om van een concept een product te maken en niet alleen als basis te gebruiken voor een consultancyaanpak. Idealiter wordt het een product dat we kunnen vermarkten en andere partijen kunnen gebruiken onder onze naam.’

Ondernemerschap

‘Het is voor mij als investeerder mooi om te zien dat ondernemerschap zo leeft binnen deze organisatie en zo wordt gestimuleerd. Ik kijk er dan ook naar uit om het winnende team te helpen hun ideeën te realiseren. Want juist bij dat doorpakken blijft het nu nog liggen. Inhoudelijk is het sterk, maar ze moeten het nu gaan pitchen bij organisaties en hun idee gaan valideren. Ik ga het winnende team uitdagen, scherpstellen, een spiegel voorhouden en opbouwende feedback geven. Ik ga met ze sparren om de kans van slagen verder te vergroten’, besluit Polak.

Op 15 november 2016 vindt de volgende Dragons’ Den plaats. Ook dan reikt de softwareontwikkelaar een geldbedrag uit om het beste idee te realiseren.

Prowareness Dragons Den juli 2016

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-21T09:20:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.