Deutsche Messe geeft toegangskaarten CeBIT weg

Deutsche Messe, organisator van CeBIT, een van de grootste ict-beurzen ter wereld, biedt it-professionals de kans gratis het evenement te bezoeken in de week van 20 tot en met 24 maart 2017 in het Duitse Hannover. Dit jaar is het thema de grenzeloze digitale economie ('d!conomy - no limits'). Japan is ditmaal partnerland van de vak- en handelsbeurs.

Op de CeBIT 2017 zijn zo'n drieduizend standhouders aanwezig uit zeventig verschillende landen. Deutsche Messe verwacht circa tweehonderdduizend bezoekers uit negentig landen. Zondagavond 19 maart verrichten de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Japanse premier Shinzō Abe de openingshandelingen voor deze grote zakelijke ict-beurs.

CeBIT wil dit jaar nog meer dan vorig jaar concrete toepassingen van ict-innovaties in tal van sectoren laten zien. Daarbij gaat het om het toepassen van onder meer drones, kunstmatige intelligentie, cognitieve computing, robots, autonome systemen, 5G-technologie en virtual reality.

Daarnaast is er als vanouds aandacht voor de laatste stand van zaken op traditionelere gebieden als enterprise resource planning (erp)-software, business process design, business intelligence, databases, kantoorautomatisering, datacenters en cloud computing, overheids-ict en ict-beveiliging.

Ook zijn er ruim vierhonderd start-ups aanwezig en vinden tal van lezingen- en discussieprogramma's plaats.

Gratis toegang

Deutsche Messe, organisator van CeBIT, de grootste ict-beurs ter wereld, biedt it-professionals de kans gratis het evenement te bezoeken.

Klik op deze link om terecht te komen in de ticketactivatie terecht; de code is al ingevuld. Na succesvolle registratie wordt het ticket opgestuurd via het opgegeven e-mailadres 

Indien er een probleem is met de ticketregistratie kan er contact worde opgenomen via meghan@hf-netherlands.com of telefonisch via +31 184 693050.
 
Verder is er een officiële CeBIT app te downloaden. Hierin kunnen bezoekers inloggen en hun geregistreerde ticket terug vinden. Ze hoeven dan niet per se het ticket te printen, maar kunnen middels de app op hun smartphone scannen bij de ingang. Voor deze app is overigens geen internet nodig. Het maakt voorts navigeren op het beursterrein gemakkelijk; 0ok alle exposanten en events staan erin geregistreerd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-07T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.