Managed hosting door True

Computable Journaal: 'Konnichiwa Society 5.0'

CeBIT 2017-update!

 

Dansende robots op de stand van Epson tijdens CeBit 2017. Foto: Rik Sanders

Bekijk het eerste Computable-videoverslag van de ict-vakbeurs CeBIT 2017 in Hannover. Met Japan als partnerland. Belangrijkste boodschap: Konnichiwa (hallo) Society 5.0!

Dat Japan partnerland is van de ict-vakbeurs CeBIT in Hannover is niet onopgemerkt gebleven. Met de grootste afvaardiging van standhouders tot nu toe en veel Japanners op het beurscomplex, liet het ict-topland uit Azië zich gelden.

Veel Japanse ict-bedrijven hebben hun mond vol van het begin van een nieuwe fase: het ontstaan van de Society 5.0. Dat is een samenleving waarin ict niet alleen een rol speelt als productiviteitssector maar vooral bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals duurzaamheid en vergrijzing. Daarvoor worden nieuwe toepassingen bedacht met behulp van innovatietechnologie zoals kunstmatige intelligentie en robotisering.

In dit Computable Journaal staat centraal wat de Japanse afvaardiging bedoelt met het thema: 'Create a new world with Japan - Society 5.0, another perspective.' 

Computable Journaal: CeBIT 2017, Japan, Society 5.0

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5985156). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×