Nieuw event Tech Live! gaat in op VR en IoT

Gratis toegangskaarten voor Computable-lezers

innovatie toekomst technologie

Emerce start dit jaar met een nieuw evenement: Tech Live! Het event bespreekt nieuwste technologieën en hoe deze worden toegepast in business en marketing. De dag bestaat uit zes tracks, gericht op enterprise mobility, internet of things (IoT), virtual reality (vr), security en toekomstige betalingen. De conferentie vindt plaats op 30 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Tech Live! is volgens organisator Emerce eigenlijk zes events in één. De dag is opgesplitst in zes thema’s: mobile conference (stemzoekopdrachten en chatbots), mobile enterprise (app & device management en cloudinfrastructuur), Internet of Things (smart devices en machine to machine), virtual reality (ar/vr-tools), eSecurity (hacking en identiteitsdiefstal) en future of payment (disruptieve technieken voor betalen).

Ruim 75 experts delen in sessies hun kennis, visie en ideeën. Daarnaast worden panelgesprekken en q&a’s georganiseerd.

Het event bespreekt de nieuwste technieken en hoe organisaties hiermee moeten omgaan. Neem bijvoorbeeld de Internet of Things-track. Daar vertelt Aimee van Nunen van Post NL hoe klanten de regie over het logistieke proces kunnen behouden. Op het gebied van virtual reality en artificial intelligence geeft Martin de Ronde (Force Field) een overzicht van de laatste ontwikkelingen en op vlak van security gaat Jorrit van de Walle (Audittrail) tijdens zijn sessie in op de vaardigheden van de ciso. Want naast de kennis over security moet hij ook weten hoe je budget werft om investeringen te doen.

Ook mobility staat centraal tijdens Tech Live! Google, Facebook, Microsoft en Amazon maken gebruik van spraakassistenten. Maar wat is de impact van voice search op de business? Dat vertelt Eduard Blacquière (OrangeValley) tijdens zijn sessie. De mobile enterprise-track gaat juist in op het toekomstproof maken van de organisatie. Danny Frietman van MobileMindz bespreekt hoe organisaties moeten omgaan met mobilitytrends, zoals bring your own device.

Tot slot besteedt het event aandacht aan disruptieve betalingstechnieken. Anton Vanhoucke zal in zijn sessie ingaan op hoe je als ontwerper in de beste positie bent om uit te breken bij de introductie van deze technieken. Het gehele programma is te bekijken via de website.

Gratis tickets

Reguliere toegangskaarten kosten 119 euro. Computable werkt samen met Emerce en mag haar lezers gratis kaarten voor Tech Live! weggeven. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-16T14:48:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.