Technolution opent kantoren in Scandinavië

Nieuw kantoor

Technologie-integrator Technolution uit Gouda versterkt haar activiteiten in Scandinavië via de opening van regiokantoren in Kopenhagen (Denemarken) en Stockholm (Zweden). In die regio is het betrokken bij projecten op het gebied van slimme steden en intelligente verkeersoplossingen. Met de nieuwe vestigingen verdubbelt het bedrijf haar aantal vestigingen.

Technolution betrad de Noordse regio via een aanbesteding in Denemarken. Daar helpt het de hoofdstad met de ambitie om in 2025 volledig koolstofdioxide-neutraal te zijn. Hiervoor levert het transport- en infrastructuuroplossingen. Deze activiteiten waren aanleiding voor spin-offs in Zweden en Noorwegen.

‘De projecten die wij in Scandinavië draaien zijn vernieuwend en vragen veel interactie met de opdrachtgevers’, vertelt Marcel Dukker, cco bij Technolution. ‘In deze context zijn nabijheid en een hechte relatie van groot belang, zowel voor de opdrachtgever als voor Technolution. Met lokale vestigingen in Kopenhagen en Stockholm creëren we hiervoor de benodigde ruimte en bieden tegelijkertijd een basis voor de uitbouw en consolidatie van de activiteiten in het noorden.’

Dukker ziet daar nog groeikansen. ‘De Scandinavische landen zijn technologisch hoog ontwikkeld en er is oog voor kwaliteit. De cultuur en de manier van zakendoen lijken op de Nederlandse. Daarnaast scoren de Scandinavische landen hoog op de lijst van landen waar een goed bedrijfsklimaat heerst, de ease of doing business-index.’

De twee vestigingen zijn inmiddels actief. Dit verdubbelt het aantal kantoren van de technologie-integrator. Het beschikt ook over het hoofdkantoor in Gouda en een vestiging in het Engelse Mansfield.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T08:43:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.