Computable zoekt innovaties voor Future Lab

Logo Computable Future Lab

Computable organiseert het Future Lab tijdens it-vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs. In deze innovatiezone zien, voelen, beleven en ervaren beursbezoekers de nieuwste technologieën. Computable zoekt partijen die hun technologische innovaties aan it-professionals willen tonen.

Vorig jaar introduceerde Computable het Future Lab. Veertien startups op het gebied van virtual reality en SaaS-tooling kregen de ruimte om hun oplossingen te tonen. Ook dit jaar komt er een Future Lab op de beursvloer van Infosecurity en Data & Cloud Expo. Waar tijdens de eerste editie enkel startups mochten deelnemen, zijn dit jaar alle partijen welkom: van student naar startup tot enterprise.

Computable zoekt partijen die een gebruikerservaring bieden om it-professionals te inspireren en enthousiasmeren om met de nieuwste technologische trends aan de slag te gaan. Denk aan cybersecurity-oplossingen om aanvallen binnen een seconde te detecteren of authenticatiemethodes gebaseerd op biometrie. Maar ook bedrijven die virtual reality inzetten voor nieuwe ervaringen zijn welkom.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot 7 juli aanmelden via e-mail.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-26T11:59:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.