Managed hosting door True

Microsoft kiest beste ai-startup in wedstrijd

Microsoft Ventures houdt samen met de Madrona Ventures Group, Notion Capital en Vertex Ventures Israel een wereldwijde startup-wedstrijd. Alle beginnende bedrijven die werken aan de ontwikkeling van ai-technologie kunnen deelnemen aan de wedstrijd. De winnende startup krijgt een miljoen dollar. Daarnaast kan de winnaar rekenen op vijfhonderdduizend dollar aan Azure-credits voor de komende drie jaar en, honderd Office 365-licenties voor één jaar.

Microsoft zal winnaars kiezen uit drie verschillende regio’s: Noord-Amerika, Europa en Israël. Een groep juryleden van Microsoft Ventures en de eerder genoemde partnerbedrijven in elk van de regio’s mag stemmen op de tien beste inzendingen per gebied. De inzendingen worden beoordeeld op basis van het probleem waarnaar gekeken wordt; grootte markt en groeipotentieel; uniciteit van de oplossing; prestaties en tractie met klanten en handelsbekwaamheid oprichtende team.

Inzendingen kunnen tot het eind van dit kalenderjaar ingezonden worden op de website van Microsoft Ventures. De finalisten worden uiterlijk op 28 februari 2018 geselecteerd en in de lente vindt een livefinale plaats. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.