16 bedrijven tonen it-toekomst in Future Lab

Ervaar tech tijdens Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Logo Computable Future Lab

Computable organiseert voor het tweede jaar op rij het Future Lab. In die innovatiezone tonen zestien it-bedrijven de nieuwste technologieën op het gebied van blockchain, virtual reality en machine learning. Beursbezoekers kunnen dit zien, voelen, beleven en ervaren. Het Future Lab vindt plaats tijdens de it-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs.

Vorig jaar introduceerde Computable het Future Lab. Hier kregen veertien startups op het gebied van virtual reality en SaaS-tooling de ruimte om hun oplossingen te tonen. Dit jaar krijgt het Future Lab een vervolg op de beursvloer van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo.

Zestien deelnemers

Computable heeft zestien partijen geselecteerd die een gebruikerservaring bieden om it-professionals te inspireren en enthousiasmeren om met de nieuwste technologische trends aan de slag te gaan. Zij zijn gespecialiseerd in blockchain, virtual- en augmented reality, kunstmatige intelligentie, machine learning en 3D-modellering. Dit zijn de zestien bedrijven:

Asperitas Asperitas maakt datacenters groener, goedkoper en stabieler via zogenaamde Immersed Computing.
Bitsensor Bitsensor identificeert en voorkomt cyberaanvallen binnen 0.5 seconde. 
Ettu Ettu helpt organisaties bij de digitale transformatie en cloudovergang met Microsoft Azure, Office 365 en .Net.
It's Teamwork It’s Teamwork levert een business it-scan. Het adviesrapport geeft organisaties inzicht geeft in zes it-succesfactoren en in hoeverre ze klaar zijn voor de GDPR.
ITPA Group ITPA Group spoort it-storingen van hardware, software, netwerk en applicaties op met behulp van kunstmatige intelligentie.
Magnitude Space Magnitude Space biedt een IoT-netwerk dat wereldwijd sensoren verbind met de eindgebruiker vanuit de ruimte. 
Meetroo Meetroo geeft gebruikers via een dashboard toegang tot applicaties, mensen en informatie.
Ockel Computer Ockel ontwikkelt een pocket computer.
Sematext Sematext verzamelt applicatie, server, sensor logs en metrics om bedreigingen te detecteren, alerts naar incident management platforms te sturen en automatisch beveiligingsmaatregelen te activeren.
Sezame Sezame biedt biometrische it-beveiliging.
Signaturit Signaturit biedt een elektronische handtekening om online rechtsgeldige documenten te versturen en te ondertekenen.
Social Checkpoint Social Checkpoint bouwt bedrijfswebsites op basis van de informatie die al beschikbaar is via social media.
Stackstate StackState biedt een algoritmische it-operations-platform om de hele it-stack vast te leggen.
Tiny Giants Tiny Giants is een 3D-studio die merken versterkt door middel van animaties, concept visualisaties en verhalen.
VR Escaperoom Time VR Escaperoom Time biedt een virtual reality esacpe room en een augmented reality stadsspel.
Wem Wem biedt een applicatieplatform om maatwerk bedrijfsapplicaties te maken, zonder te programmeren.

VR Escaperoom Time

Gratis registratie

De it-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vinden plaats op 1 en 2 november in de Jaarbeurs. U kunt zich gratis registreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-17T09:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.