Sioux opent elfde kantoor in Delft

Sioux opent zijn elfde kantoor in het Radex Innovation Centre in Delft

Sioux opent zijn elfde vestiging in het Delftse kantorenpand Radex Innovation Centre. Deze ligt op een steenworp van de Technische Universiteit Delft. Met dit zevende Nederlandse kantoor wil de ict-leverancier zijn klanten in de regio Rotterdam en Den Haag beter van dienst zijn. De locatie van zes werkplekken staat onder leiding van Danny Thönissen.

Sioux start met zes werkplekken en een conference room in het Radex Innovation Centre. Danny Thönissen, vestigingsleider van Sioux in Delft, zegt dat er binnen het centrum voldoende ruimte is om het aantal werkplekken uit te breiden. ‘Het streven is dat het Sioux kantoor in Delft de komende jaren groeit. De vestiging moet vergelijkbaar worden als de software- en systeemhuizen zoals die in Eindhoven en Amstelhoek.’ Over wat dit concreet inhoudt, doet hij geen uitspraken.

‘We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. We hebben er al klanten en medewerkers. Het is daarom voor ons belangrijk om hier een eigen Sioux-vestiging te hebben. Het kantoor moet bovendien een belangrijke rol in het regionale ecosysteem vervullen’, aldus Thönissen.

Sioux beschikt, met de toevoeging van de nieuwe vestiging in Delft, over elf kantoren in zes landen wereldwijd. Het gaat om zeven kantoren in Nederland (hoofdkantoor in Eindhoven), twee in België, één in Amerika en één in China. Daarnaast heeft het zijn back-office in Rusland, Roemenië en in Vietnam. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft ruim vijfhonderd engineers in dienst.

Radex Innovation Centre

Het Radex Innovation Centre opende in 1992 zijn deuren en huisvest inmiddels zestig bedrijven. Dat is goed voor 250 personen, waarvan 175 academici. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-31T08:39:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.