Extra 'kerstsubsidie' voor R&D Oost-Nederland

Voor innovatieprojecten in de provincies Gelderland en Overijssel is deze maand onverwacht extra geld beschikbaar. De Managementautoriteit Oost-Nederland, de uitvoeringsinstantie voor onder andere gelden uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (Efro) in Oost-Nederland, heeft dat bekendgemaakt. Tot en met 29 december 2017 kunnen twee of meer samenwerkende midden- en kleinbedrijven subsidie aanvragen voor r&d-projecten. De subsidie kan oplopen tottweehonderdduizend euro per project. Er is in totaal 2,6 miljoen euro beschikbaar.

Voorwaarde om voor deze subsidie in aanmerking te komen is dat een project past binnen de volgende sectoren: zorg, agrarische sector/levensmiddelen, high tech-systemen & materialen en energie/milieutechnologie. Ingediende aanvragen zullen ook worden getoetst aan de Nederlandse topsectorenprogramma’s.

Volgens adviesbureau PNO Consultants betekent deze extra openstelling vooral een nieuwe kans voor aanvragen die bij de vorige ronde het niet haalden. Zo'n afgewezen project kan met een paar aanpassingen opnieuw worden ingediend.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-19T10:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.