Managed hosting door True

Capgemini neemt Amerikaanse LiquidHub over

 

De van oorsprong Franse it-integrator Capgemini neemt het Amerikaanse LiquidHub over. LiquidHub is gespecialiseerd in 'digital customer experiences' en levert een breed scala aan diensten rond digitale design, user experience, analytics en bedrijfsstrategie.

De overname moet de aanwezigheid van Capgemini in de Verenigde Staten versterken, zo klinkt het in een persbericht. Het bedrijf past helemaal in de groeiplannen die Capgemini heeft op het gebied van digital en cloud.

LiquidHub werd opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkwartier in Philapdelphia. Het draait een omzet van rond de tweehonderd miljoen euro. Capgemini betaalt er ongeveer vierhonderd miljoen euro voor. De klanten bevinden zich vooral in de sectoren financiële diensten, gezondheidszorg en life sciences. Het heeft zo’n 2tweeduizend mensen op de loonlijst staan.

Capgemini verwacht dat de overname ‘in de komende maanden’ afgerond wordt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6295116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×