Nieuwe topman voor Brusselse Mobilexpense

Xavier Deleval en Pieter Geeraerts Mobilexpense

Van Links naar rechts: Xavier Deleval en Pieter Geeraerts

Het Brusselse MobileXpense, gespecialiseerd in software voor reis- en onkostenbeheer, heeft een nieuwe ceo. Pieter Geeraerts vervangt medeoprichter Xavier Deleval als hoofd van het bedrijf.

Mobilexpense werd in 2000 opgericht door Xavier Deleval en Patrick Billiet, die voordien ook al samenwerkten bij Shell. Het verleent zijn diensten aan multinationals zoals Bridgestone, UCB en Burger King. De software biedt een intelligente integratie van specifieke nationale wetten en bedrijfsbeleid. In december 2017 investeerde Fortino Capital twintig miljoen euro om de producten en diensten verder te ontwikkelen en Mobilexpense te begeleiden in zijn groeitraject.

De groei van Mobilexpense brengt ook een verandering in het management met zich mee, zo verklaart het bedrijf de aanstelling van Geeraerts in een persbericht. Pieter Geeraerts heeft een solide track record in het managen van groei, met een focus op grote ondernemingen. In zijn meest recente posities heeft hij een aanzienlijke groei gerealiseerd voor Basware - in de sector van bedrijfssoftware - als country manager voor de Benelux en Frankrijk. Nog recenter was hij actief in de betaalsector, waarbij hij de verkooporganisatie en -processen bij Worldline optimaliseerde, eerst als hoofd van de verkoop voor Benelux en later op internationaal niveau als hoofd van global bid management & strategic deals.

Samen met de nieuwe topman introduceert Mobilexpense ook een nieuwe app: Spendcatcher. De app ‘leest’ betalingsbewijzen en maakt automatisch een uitgave aan in Mobilexpense. Hierdoor kunnen gebruikers hun onkosten in enkele klikken beheren. Mobilexpense zal ook een volledig vernieuwde webversie van deze oplossing introduceren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T10:31:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.