RosterBuster vliegt met app in innovatie top-10

Ook verzendtool van SendCloud in mkb ranglijst van KvK

Vliegtuig Airbus

De airline crew-app van het Zoetermeerse bedrijf RosterBuster is door de Kamer van Koophandel (KvK) op de zevende positie geplaatst in de mkb innovatie top-100. Met de app heeft de airline crew inzicht in het gezamenlijke rooster. De Eindhovense startup SendCloud, leverancier van een tool waarmee webshops bestellingen kunnen verwerken en versturen, eindigt op de negende positie. Hiermee staan slechts twee ict-oplossingen in de top-10 van de KvK.

Met de app die RosterBuster heeft ontwikkeld kunnen piloten en stewardessen onderweg hun rooster raadplegen, contact houden met collega’s en beschikken over de meest relevante informatie over bijvoorbeeld roosterwijzigingen. Inmiddels gebruiken bijna driehonderdduizend crew-members van meer dan vierhonderd luchtvaartmaatschappijen wereldwijd dagelijks de app op hun smartphone, aldus het bedrijf. Jeroen Derwort en Richard Versluis ontwikkelden de app.

Azië

Het komende jaar wil RosterBuster zich focussen op Azië. ‘De markt beweegt snel en we zijn nog lang niet tevreden. Ons doel is om de standaard-app te worden voor airline crews overal in de wereld. Als piloten of stewardessen in training gaan willen we al dat ze onze app leren gebruiken. We hebben een enorme groei doorgemaakt, maar het product kan nog veel beter aansluiten bij de behoeften van luchtvaartpersoneel’, aldus Derwort.

Daarnaast wil RosterBuster met RosterBuster Conncect de luchtvaartmaatschappijen zelf gaan aansluiten. Dit, zodat deze beter met hun crew kunnen communiceren en uiteindelijk de zogenaamde on-the-ground-time van vliegtuigen minder kan worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KVK

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-18T08:03:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.