Fujitsu en SSH.com maken wachtwoord overbodig

Fujitsu heeft een oplossing klaar waardoor werknemers niet langer meerdere wachtwoorden moeten onthouden om toegang te krijgen tot lokale- en cloudservices. Daarvoor heeft het de zogeheten Privx Cloud Access Gateway van SSH.com geïntegreerd met zijn Identity-as-a-Service (IDaaS) oplossing. Hierdoor kunnen inloggegevens naar eigen zeggen eenvoudig en veilig beheerd worden.

Privx van SSH.com is geïntegreerd met Fujitsu IDaaS en is een 'keyless' on-demand oplossing om wachtwoorden overbodig te maken. De partijen claimen dat deze cloudgebaseerde oplossing het probleem van beveiligingsinbreuken van zowel opzettelijke als onopzettelijke insiderbedreigingen oplost door niet-beheerde sleutels te verwijderen en door wachtwoorden van SysAdmin toegang te ontzeggen tot cloud- en serveromgevingen.

Deze oplossing beheert dynamische, op rollen gebaseerde, on-demand SSH-certificaten en maakt zo naar eigen zeggen het rouleren van wachtwoorden en het gebruik van wachtwoordkluizen overbodig. Ondernemingen kunnen profiteren van kostenbesparingen doordat ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar - of vernieuwen van- verloren of zoekgeraakte wachtwoorden.

Fujitsu Identity-as-a-Service met Privx is direct beschikbaar voor klanten in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. De prijzen variëren afhankelijk van het land en de configuratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-24T10:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.