ICT Group stapt in mobility-as-a-service

BNV heeft een programma waarmee organisaties hun medewerkers kunnen stimuleren de fiets te pakken

De Barendrechtse dienstverlener ICT Group breidt zijn dienstenportfolio uit met mobiliteitssoftware vanuit de cloud. Daartoe neemt het bedrijf een meerderheidsbelang van 65 procent in BNV Mobility uit Breda. Deze onderneming levert onder meer een webdienst voor integraal beheer van mobiliteitsprogramma's voor medewerkers.

Het is ICT Group vooral te doen om BNV's beheerproduct Turnn. Dat bevat een mobiliteitskaart voor zakelijk reizen, een scan om de mobiliteitsbehoefte van het personeel te analyseren, een adviestool voor zuiniger rijden en een programma om medewerkers te stimuleren de fiets te pakken. Het product gebruikt realtime-gegevens en is een voorbeeld van mobility-as-a-service.

BNV heeft ook nog andere producten, zoals een toepassing om CO2-uitstoot door medewerkers te verlagen. Daarnaast adviseert het bedrijf, opgericht in 2009, de overheid bij het terugdringen van verkeer in de spits. Er werken tien mensen.

Acquisities

Turnn is een logische uitbreiding van het portfolio van ICT Group. De dienstverlener verwierf de afgelopen tijd diverse bedrijven actief in mobiliteit, reisinformatiesystemen en asset management. Voornamelijk door deze acquisities wist de onderneming over 2018 groei van omzet en winst te genereren. Ook voor 2019 verwacht ICT Group te groeien, deels door overnames.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-13T10:36:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.