Achmea, PGB en CGI nemen pensioenplatform over

sparen

Verzekeraar Achmea, consultant CGI en het pensioenfonds PGB hebben het it-bedrijf InAdmin-RiskCo overgenomen. De acquisitie is een eerste stap gezet op weg naar een nieuw, sterk geautomatiseerd platform voor pensioenadministratie. Het RiskCo Administratie Platform van het Utrechtse bedrijf gaat de basis vormen voor het nieuwe platform. Voor de overname is nog goedkeuring nodig van de toezichthouders.

Onder meer Achmea Pensioenservices gaat het nieuwe platform gebruiken. Volgens Bianca Tetteroo, vicevoorzitter van de raad van bestuur van Achmea, past de overname bij de ambitie om de beste digitale pensioenuitvoerder van Nederland te worden. 

InAdmin-RiskCo werkt samen met het Amerikaanse it-bedrijf DXC Technology. Beide partijen spraken eerder de wens uit om pensioenfondsen te bedienen die een maatje te groot zijn voor InAdmin-RiskCo alleen. Gedoeld wordt op contracten met een waarde die de tien miljoen euro te boven gaan. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-21T10:18:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.