BB Capital gaat meer 'kinderen opvangen'

Investeerder neemt via participatie in KidsKonnet het Zwolse platform KidsVision over

Kinderen

BB Capital slaat opnieuw een slag op de markt van kinderopvangsoftware. Deze keer neemt de Haagse investeerder via KidsKonnect het Zwolse kinderopvangplatform KidsVision over. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Eerder lijfde de Haagse investeerder kinderopvangsoftware-aanbieders als Flexxkids, Konnect, HHB en TecSoft in. Met de aankoop wil KidsKonnect de ontwikkelcapaciteit vergroten om innovatieve toepassingen te ontwikkelen. Het gaat hierbij om software voor kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie.

De KidsKonnect groep is vorig jaar, dankzij een investering van participatiemaatschappij BB Capital Investments, ontstaan uit de krachtenbundeling van de kinderopvangspecialisten Flexkids, Konnect, HHBrainware en Tecsoft. De nieuwe organisatie, die haar hoofdkantoor in Almere zal vestigen, opereert sinds 2020 onder de naam KidsKonnect en bedient ruim zeshonderd klanten.

Het softwarepakket van KidsVision richt zich specifiek op gebruikers van Microsoft Dynamics en is daarmee aanvullend aan de software van KidsKonnect. KidsVision zal onder de eigen naam beschikbaar blijven, als een zelfstandig label binnen de groep.

BB Capital

BB Capital nam in 2016 een belang in de educatieve laptopleverancier The Rent Company. Dat bedrijf kocht in 2019 My Digital Schoolbook, een onderwijs-automatiseerder uit Mijdrecht.

In 2020 nam de investeerder hardwaredienstverlener Infradax, specialist in circulaire it-oplossingen, over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-04T10:47:00.000Z Christel Dieleman