BB Capital gaat meer 'kinderen opvangen'

Investeerder neemt via participatie in KidsKonnect het Zwolse platform KidsVision over

Kinderen

BB Capital slaat opnieuw een slag op de markt van kinderopvangsoftware. Deze keer neemt de Haagse investeerder via KidsKonnect het Zwolse kinderopvangplatform KidsVision over. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Eerder lijfde de Haagse investeerder kinderopvangsoftware-aanbieders als Flexxkids, Konnect, HHB en TecSoft in. Met de aankoop wil KidsKonnect de ontwikkelcapaciteit vergroten om innovatieve toepassingen te ontwikkelen. Het gaat hierbij om software voor kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie.

De KidsKonnect groep is vorig jaar, dankzij een investering van participatiemaatschappij BB Capital Investments, ontstaan uit de krachtenbundeling van de kinderopvangspecialisten Flexkids, Konnect, HHBrainware en Tecsoft. De nieuwe organisatie, die haar hoofdkantoor in Almere zal vestigen, opereert sinds 2020 onder de naam KidsKonnect en bedient ruim zeshonderd klanten.

Het softwarepakket van KidsVision richt zich specifiek op gebruikers van Microsoft Dynamics en is daarmee aanvullend aan de software van KidsKonnect. KidsVision zal onder de eigen naam beschikbaar blijven, als een zelfstandig label binnen de groep.

BB Capital

BB Capital nam in 2016 een belang in de educatieve laptopleverancier The Rent Company. Dat bedrijf kocht in 2019 My Digital Schoolbook, een onderwijs-automatiseerder uit Mijdrecht.

In 2020 nam de investeerder hardwaredienstverlener Infradax, specialist in circulaire it-oplossingen, over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-04T10:47:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.