BCNL kroont 6 winnaars van Dutch Blockchain Awards

Olivier Rikken (Ledger Leopard) uitgeroepen tot Impactful Person

Blockchain Netherlands (BCNL) Foundation reikt tijdens de Dutch Blockchain Week de eerste Dutch Blockchain Awards uit. In zes categorieën zijn de winnaars bepaald.

Uit meer dan honderd inzendingen heeft een vakjury 31 genomineerden geselecteerd voor in totaal zes categorieën. Daarna was het publiek aan zet om op hun favoriet te stemmen. Er zijn in totaal duizenden stemmen uitgebracht.

In de categorie Social Impact Award wint WordProof, de prijs voor Enterprise Solution Award gaat naar V-ID en Effect.AI komt als winnaar uit de bus in de categorie Public Solution Award. KOIOS Blockchain education is uitgeroepen tot Meaningful Education en de BCNL Community Award gaat naar Bitcoin Meester. Tot slot ontving Olivier Rikken, ceo van Ledger Leopard, de titel Impactful Person.

Computable ondersteunde de Dutch Blockchain Awards op technisch vlak. De ict-vaktitel stelde als partner zijn technische infrastructuur beschikbaar voor de werving van kandidaten, het beoordelen van voordrachten en het stemmen op genomineerden. Het gaat hier om de technologie die ook voor de Computable Awards wordt ingezet.

Dutch Blockchain Week

De Dutch Blockchain Award is onderdeel van de Dutch Blockchain Week, die dit jaar tussen 2 en 8 december plaatsvond. Tijdens dit online-evenement spraken twintig toonaangevende sprekers van over de hele wereld. De week is georganiseerd door BCNL, de DBW en DBA, Rudolf van Ee en Jan Scheele.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-09T10:21:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.