Techdistributeur IDCP neemt branchegenoot 2serve over

Het Almeerse IDCP, distributeur van hoogwaardige techproducten in Europa, neemt 2serve over. Deze distributeur van computeraccessoires in de Benelux blijft onder eigen naam actief, maar profiteert daarmee van de Europese kanalen van IDCP.

2serve, met een kantoor in Eindhoven, distribueert onder meer Matias en Rain Design. Het bedrijf is al twintig jaar actief. Het afgelopen jaar heeft de onderneming al samengewerkt met IDCP toen die de Europese distributie overnam van J5create uit de stal van 2serve.

Jan Hurstjes, directeur van 2serve, en Jan Boers, directeur van IDCP, kunnen goed met elkaar overweg en delen dezelfde visie op distributie van hoogwaardige producten. Boers bood aan 2serve over te nemen. Hurstjes blijft aan om de activiteiten van 2serve te integreren in IDCP.

Boers is blij met de aanvulling en wil de synergy tussen de portfolio’s gebruiken om de groei van IDCP op Europese schaal te vergroten. 'Toegang tot de juiste kanalen en aandacht voor individuele landen zijn de sleutels voor succes van onze merken in de komende jaren.'

Per 1 januari werkt 2serve vanuit de kantoren en het magazijn van IDCP in Almere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-30T17:28:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.