Pride Capital en AtlasInvest investeren in Spotzer

Spotzer Digital krijgt vers kapitaal uit Nederland en België. Pride Capital Partners en de Belgische investeerder AtlasInvest nemen een meerderheidsbelang in de snelgroeiende aanbieder van digitale marketing-oplossingen. Samen proberen ze zo de expansie van Spotzer te versnellen.

Pride zit al sinds september 2017 in het softwarebedrijf met hoofdvestiging in Amsterdam. Spotzer heeft klanten als de Duitse providers Ionos en Sellwerk en ItaliaOnline. Vanuit haar vestiging in Melbourne worden klanten als Telstra en LocalSearch bediend.

Spotzer levert volledig geïntegreerde 'white label' oplossingen. Telecom-, hosting- en internetbedrijven met veel klanten uit het midden- en kleinbedrijf kunnen daarop voortborduren. Tienduizenden mkb'ers werken inmiddels met deze digitale marketingoplossingen. Ze kunnen hiermee het bereik van hun website vergroten en nieuwe leads genereren.

Lars van ‘t Hoenderdaal, managing partner Pride Capital Partners, ziet Spotzer snel in een volgende groeifase terecht komen. Aanvankelijk richtte het Amsterdamse bedrijf zich op het optuigen van basic webshops, maar nu komt daar veel meer marketing bij. Dit alles wordt in een geïntegreerd pakket aangeboden. Denk aan content, technologie, logistiek, telesales en facturatie. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-07T17:26:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.