EMEA-kantoor Innovative Process Solutions in België

Het Amerikaanse Innovative Process Solutions heeft zijn hoofdkwartier voor de EMEA-regio (Europa, Middle East, Africa) in het Belgische Lede geopend. Het nieuwe hoofdkantoor zal een sleutelrol spelen in het opzetten van samenwerkingen met klanten en co-innovaties voor lokale behoeften, zegt het bedrijf.

Innovative Process Solutions is vooral bekend van zijn FlowWright-platform, een tool om processen en workflows in kaart te brengen en te automatiseren. Het succes van de tool noopte het bedrijf aan om zelf ook in Europa aanwezig te zijn. Voorheen werden alle Europese klantencontacten vanuit de Verenigde Staten afgehandeld.

‘In de afgelopen jaren hebben we onze wereldwijde activiteiten snel uitgebreid’, zegt Hans Hantson, directeur Business Development bij FlowWright. ‘We ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door het optimaliseren en automatiseren van complexe bedrijfsprocessen en workflow-management. De uitbreiding van FlowWright naar de EMEA-markt onderstreept onze bereidheid om samen te werken en te innoveren met onze klanten en partners in alle regio's. Zo versnellen we die digitale transformaties en bevorderen we een procesgedreven cultuur.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-02T15:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.