Atos brengt Univé naar de hybride cloud

Univé heeft het contract met Atos voor het beheer van de it-infrastructuur met vijf jaar verlengd. Daarbij is overeengekomen dat de it-dienstverlener de verzekeraar helpt met de gang naar de hybride cloud. Verder blijft Atos verantwoordelijk voor de it-beveiliging, -compliance en ketenmanagementdiensten.

Atos werkt al sinds 2009 voor Univé samen en beheert de it-infrastructuur vanuit zijn datacenters. Deze infrastructuur vormt de ruggengraat van de processen van de coöperatie en zorgt er ook voor dat de ‘voorkant’ - zoals de website, polis-administratie en systemen om premies te berekenen - goed functioneren.

Deze dienstverlening wordt nu uitgebreid. Zo begeleidt Atos Univé de komende jaren bij de migratie naar een hybride cloud-architectuur. Doel ervan is het realiseren van een flexibelere it-omgeving waardoor nieuwe toepassingen sneller te implementeren zijn.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-21T11:28:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.