Computable werft voor Dutch Blockchain Awards

Computable heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de Dutch Blockchain Awards. Op 10 december worden in totaal zes blockchain-awards uitgereikt tijdens de Dutch Blockchain Week, waarvoor Computable zijn technische infrastructuur beschikbaar stelt voor de werving in vijf categorieën van kandidaten, het beoordelen van voordrachten en het stemmen op genomineerden. Het gaat hier om de technologie die ook voor de Computable Awards wordt ingezet.

De Dutch Blockchain Awards worden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. In vijf categorieën zijn kandidaten aan te dragen. Er wordt gezocht naar aansprekende blockchain-voorbeelden onder zakelijke en publieke oplossingen, betekenisvolle toepassingen in het onderwijs, blockchain met sociale impact, maar ook personen die met blockchain het verschil hebben gemaakt. Ook kan iemand uit de Blockchain Netherlands (BCNL)-gemeenschap een award tegemoet zien. 

Draag nu in de volgende categorieën kandidaten aan:

•           Social Impact Award

•           Enterprise Solution Award

•           Public Solution Award

•           Impactful Person Award

•           Meaningful Education Award

Het voordragen voor de Dutch Blockchain Awards 2021 kan tot en met zondag 14 november.

Dutch Blockchain Week

De Dutch Blockchain Awards worden op vrijdag 10 december uitgereikt tijdens Dutch Blockchain Week, die plaatsvindt van 6 tot en met 12 december.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-01T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.