Quinyx gespekt met 50 miljoen dollar

Investering dollar groei

Quinyx, leverancier van software voor het maken van roosters, krijgt een financiële injectie van vijftig miljoen dollar. Het Amerikaanse Battery Ventures (durfkapitaal en privévermogen) is verantwoordelijk voor het nieuw kapitaal.

Het afgelopen jaar maakte het Zweedse bedrijf een sterke groei door. Zo nam Quinyx ruim een jaar geleden Widget Brain over, een Rotterdamse startup die de personeelsplanning met behulp van kunstmatige intelligentie (ai) optimaliseert.

Quinyx signaleert een sterke vraag van organisaties die werken met flexibele arbeidskrachten. Toenemende personeelstekorten zetten de bedrijfsvoering onder druk. Daardoor komt de focus meer te liggen op efficiëntere manieren van werken en behoud van werknemers.  

Quinyx legt zich toe op  ai-gebaseerde workforce-managementsoftware. Deze oplossingen vinden met name hun weg naar bedrijven waar veel personeel onregelmatige werktijden kent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-01T14:48:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.