Digitaal bureau Bikkelhart sluit zich aan bij 4NG

Combinatie

4NG, een meerderheidsbelang van it-dienstverlener Conclusion, neemt digitaal bureau Bikkelhart over. Met de acquisitie van het Amsterdamse bureau, gespecialiseerd in digitale klantreizen, verbreedt 4NG het aanbod van digitale diensten. Volgens Ton Renes, directeur fusies en overnames, treedt zijn groep hierdoor toe tot de top van digitale bureaus in Nederland.

Bij eerdere overnames van bedrijven als Netvlies en Arlanet versterkte 4NG vooral zijn aanbod in de ‘achterkant’ van digitale processen. Bikkelhart helpt klanten met het optimaliseren van hun online-verkoop. De diensten variëren van digitale strategie, ux-onderzoek en ui/ux-design tot conversie-optimalisatie, marketing automation, leadgeneratie en copywriting. 

Het bedrijf kent zijn oorsprong in de financiële dienstverlening, voor 4NG een betrekkelijk nieuw gebied. Bikkelhart blijft volledig onder eigen vlag opereren. Met veertig werknemers erbij groeit 4NG uit tot een organisatie van 250 digitale specialisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-13T10:00:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.