Info Support aan de slag bij Agrifirm

Landbouwcoöperatie Agrifirm (drieduizend man, dertien landen) uit Apeldoorn roept voor zijn it-ondersteuning de hulp in van Info Support. De Veenendaalse it-dienstverlener levert een team van vijfentwintig ontwikkelaars die zich onder meer gaan bezighouden met de inrichting van een cloudplatform en integratiewerkzaamheden.

Agrifirm levert hoogwaardige diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie, producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewas-specifieke digitale oplossingen en advies. In 2018 stapte de toeleverancier van agrarische ondernemingen over op SAP S/4Hana

Info Support zegt Agrifirm te gaan helpen met de verdere digitalisering van hun producten. In 2020 hadden ruim tienduizend boeren, telers en adviseurs toegang tot de digitale producten van de coöperatie (bij elkaar zo'n 150.000 orders). Het aantal gebruikers zal naar verwachting exponentieel groeien.

Volgens de it-dienstverlener bepalen technologische innovaties, zoals artificial intelligence en cloudtechnologie, de toekomst van de landbouwsector voor bijvoorbeeld meer samenwerking in de keten, transparantie voor de consument, diverse slimme toepassingen en kostenverlaging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-28T17:04:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.