Slechts 13 ict-bedrijven in KVK Innovatie Top 100

Top 100

Noord-Holland is met 26 bedrijven het best vertegenwoordigd in de KVK Innovatie Top 100 die de Kamer van Koophandel voor de 17e keer samenstelde. Noord-Brabant met 21 bedrijven en Utrecht en Zuid-Holland, allebei met 14 bedrijven, waren de runners-up. Opvallend is dat de ict-sector met slechts 13 bedrijven in deze Top 100 staat.

3rdRisk, Camenai, Conversation24, Hadrian Security, Joinseven, Neurolytics, Praegus, Quant Base, Synons, Senseglove, Surelock, Tenderapp en TestCompass vertegenwoordigen de ict-sector in de Innovatie Top 100 2022 van de KVK.

Innovatiefste mkb'er

Op 30 november maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra, oprichter van groene investeerder Tendris, de exacte notering van elk bedrijf in de Top 100 bekend. Dan is ook duidelijk welk bedrijf de nummer 1-positie overneemt van het Gelderse Grown.bio en zich een jaar lang het innovatiefste mkb-bedrijf van Nederland mag noemen.

Meer dan de helft van de bedrijven uit de lijst heeft maximaal tien mensen in dienst. Er zijn 25 startups. Het oudste bedrijf in de lijst, JOZ uit Westwoud, bestaat ruim zeventig jaar. Panels van innovatie-experts maakten de selectie uit bijna 350 inzendingen voor een notering in de jaarlijkse KVK Innovatie Top 100. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-10T17:03:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.