BPM specialist COSA fuseert met ACN Global

Handen schudden

COSA, specialist op het gebied van business process management, document- en recordsmanagement, gaat fuseren met het Indiase ACN Global, softwareontwikkelaar van enterprise content management- en business process management programmatuur.

COSA, specialist op het gebied van business process management, document- en recordsmanagement, gaat fuseren met het Indiase ACN Global, een softwareontwikkelaar van enterprise content management- en business process management programmatuur. COSA blijft in Europa onder dezelfde naam opereren en ook de productnaam blijft ongeweizigd.

Door de fusie krijgt COSA een belangrijke ingang tot de Aziatische markt, wereldwijd de snelst groeiende ECM- en BPM-markt. ACN Global beschikt over een groot klantenbestand in Azië en de Verenigde Staten. Dietmar Ley, CEO en oprichter van COSA, neemt de rol van Chief Strategy Officer voor ACN Global op zich.

Footprint

"ACN richt zich op strategische groei, zowel organisch als via acquisities. We willen onze ‘global footprint' vergroten en meerwaarde bieden aan klanten en prospects", aldus Chaman Baid, president en CEO van ACN Global. "We blijven de wereldwijde markt volgen om aantrekkelijke kansen te grijpen die ons in staat stellen onze klanten de best mogelijke oplossingen te blijven bieden. Ons belangrijkste doel is klanten te helpen content effectief te beheren en te gebruiken via onze oplossingen."

De oplossingen van COSA zijn ontworpen voor een grote verscheidenheid aan klanten; van het midden- en kleinbedrijf tot zeer grote ondernemingen. De software wordt gebruikt in verschillende markten, waaronder overheid, financiële dienstverlening en industrie. COSA biedt een groot gebruiksgemak, dankzij eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen user interfaces. Daarnaast beschikt de software over zeer krachtige functionaliteit.

"Dit is een goede zet voor onze organisatie en een spannend nieuw hoofdstuk voor klanten, partners en medewerkers", aldus Sybrand Jongejans, commercieel directeur van COSA. "We zijn onder de indruk van ACN Global's vastberadenheid in het leveren van best-of-breed oplossingen aan klanten. We zien er naar uit hun visie, strategie en groei te ondersteunen - zowel regionaal als mondiaal."

COSA is sinds 1994 actief in Nedererland. Het levert software aan onder andere Nationale Nederlanden, F. van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom en het Ministerie van Defensie. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Duitsland, Groot-Brittannië en Zuid-Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-27T17:44:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.