Software AG past productportfolio aan

Bpm-leverancier Software AG steekt zijn productportfolio in een nieuw jasje. De leverancier van onder andere het proces- en integratieplatform webMethods en de ontwerp- en analysetool Aris wil het aanbod transparanter maken door de producten te bundelen naar toepassingsgebied en doelgroep. Voorbeelden zijn een bundel voor bedrijfsprocesanalyse, een bundel voor het beheer van masterdata en een bundel voor supply chain monitoring.

Software AG combineert verschillende softwareoplossingen zodat ze gezamenlijk een antwoord bieden op actuele uitdagingen van middelgrote en grote organisaties in zowel de commerciële als de publieke sector. Beide sectoren zoeken naar manieren om hun processen te innoveren, hun it-systemen te integreren en hun data optimaal in te zetten voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Binnen het vernieuwde portfolio kunnen klanten kiezen uit bundels voor projecten in bedrijfsprocesanalyse, implementatie van erp-systemen en procesverbetering, end-to-end procesautomatisering, realtime monitoring en procesprestatiemeting, supply chain visibility, risico- en compliance-management, enterprise-architectuur, integratie van applicaties, modernisering van het it-landschap en serviceoriëntatie, master data management en aansluiting van, en communicatie met zakenpartners (B2B-integratie).

Solvency II en Basel III

Met de bundels sluit Software AG nauw aan op de actuele problematiek van klanten in uiteenlopende sectoren. Zo biedt de bundel voor risico- en compliance-management (GRC) uitkomst voor alle organisaties die aantoonbaar moeten voldoen aan wet- en regelgeving of risico's structureel willen beheersen. Neem bijvoorbeeld de financiële sector, waar verzekeraars en pensioenfondsen worden geconfronteerd met Solvency II en banken met Basel III. Bedrijven in de detailhandel, de consumentengoederensector en de industrie willen daarentegen zicht op en controle over hun supply chain hebben, en vinden dus baat bij een optimale samenwerking in de keten. Voor deze doelgroep biedt Software AG een oplossing voor supply chain visibility, alsook B2B-integratie.

Software AG completeert de bundels met de implementatiemethodiek Prime om klanten snel rendement te laten realiseren en met branchespecifieke procesreferentiemodellen voor meer dan dertig sectoren onder de naam Industry.PerformanceReady.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-04T10:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.