Vanenburg vertegenwoordigt Rootstock in Europa

Handen schudden

Rootstock Software, een leverancier van industrie-, distributie- en ketenbeheerapplicaties in de cloud, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Vanenburg Software. Deze ontwikkelaar van business process-apps uit Putten gaat als 'premier channel partner' de software van Rootstock in Europa verkopen. Rootstock laat zijn enterprise resource planning (erp)-applicaties draaien op het cloud computing-platform van Salesforce.com. Jan Baan is toegetreden tot de 'erp adviesraad' van dit Amerikaanse bedrijf uit het Californische San Ramon.

Pat Garrehy, algemeen directeur van Rootstock, gelooft dat zijn erp-tools, die draaien op het Salesforce-platform, een toegevoegde waarde kunnen bieden op de business process management (bpm)-apps van Vanenburg Software. Met die apps, draaiend op het samenwerkingsplatform Collabrr, kunnen klanten hun bedrijfsprocessen anders inrichten en verbeteren. 'Wij geloven dat bedrijven die hun bedrijfssystemen in de aanloop naar het jaar 2000 millenniumvrij hebben gemaakt, nu in staat moeten zijn om over te stappen naar cloud-erp-software.'

Volgens Jan Baan is deze samenwerking tussen Rootstock's erp-cloudoplossingen en Vanenburg's Collabrr-platform een voorbeeld van hoe een nieuwe generatie softwarebedrijven de markt benaderd. 'Twee bedrijven die samen de tools aanbieden waarmee klanten snel kunnen inspelen op de razendsnelle veranderingen in de samenleving.'

Bpm-apps-leverancier Vanenburg Software is opgericht in 2009 als onderdeel van de Vanenburg Group en heeft kantoren in Nederland en India. Rootstock Software is een jaar eerder van start gegaan en levert cloud-erp-apps.

ICT & Logistiek

Ook geïnteresseerd in ict-gerelateerde zaken in transport en logistiek? Kom dan op 29 en 30 oktober 2014 gratis naar de beur ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar http://www.ict-en-logistiek.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-15T08:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.