Reggeborgh steekt miljoenen in Be Informed

Euro

Softwarebedrijf Be Informed heeft van de Nederlandse investeringsmaatschappij Reggeborgh een miljoeneninvestering ontvangen. Het softwarebedrijf uit Apeldoorn wil met de financiële injectie versnelde groei realiseren. Reggeborgh is met deze investering toegetreden als aandeelhouder in Be Informed. Hoe groot de investering precies is, hebben beide partijen niet bekendgemaakt.

Het Apeldoornse softwarebedrijf wil het geld gebruiken om versneld overheden, financiële dienstverleners en organisaties in de industriële sector aan het klantenbestand toe te voegen.

Reggeborgh Technology is een investeringsfonds dat in 2016 is opgericht door Reggeborgh Invest en de technologie-ondernemers Jan-Willem Tusveld en Wilco Rietberg. Het fonds neemt in principe minderheidsbelangen in middelgrote technologiebedrijven met een conduitestaat en internationale groeiambities.

Be Informed beschikt over een modelgedreven business process-platform waarmee het processen in kennisintensieve omgevingen kan automatiseren. Het bedrijf noemt dit een softwareplatform voor de robotisering van kennisintensieve processen (Robotic Process Automation Platform). Be Informed is actief in met name Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Klanten zijn onder andere Procter & Gamble, het Europese Patent Office, de Immigratiedienst van Nederland en Groot-Brittannië en een aantal Britse banken en verzekeraars.

Medio 2016 sloot Be Informed al via het beleggersplatform NPEX, een achtergestelde obligatielening om de versnelde groei te financieren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-23T10:21:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.