Devoteam voegt TMNS samen met Nederlandse tak

Handen

Het afgelopen mei door Devoteam overgenomen TMNS uit Den Haag wordt samengevoegd met de Nederlandse tak uit Amsterdam. De combinatie telt ruim driehonderd man. De naam TMNS is begin 2018 definitief van de markt verdwenen. Het kantoor in Den Haag blijft wel open.

Devoteam nam afgelopen juni 80 procent van de aandelen over van TMNS. Met de overname wil het Franse bedrijf zijn positie in Nederland versterken. Bij TMNS werken zo'n tweehonderd man die zijn gespecialiseerd in onder meer it-architectuur, api's en Devops. Het Haagse bedrijf draaide in 2016 een winstgevende omzet van zo'n achttien miljoen euro.

Door TMNS en Devoteam Nederland samen te laten gaan verwacht de ict-dienstverlener klanten beter ondersteuning te kunnen bieden bij het doorvoeren van digitale veranderingen. Devoteam biedt it-diensten op het gebied van procesverbetering, business analytics, Agile ontwikkeling, DevOps-implementaties en architecturen. Ook heeft het bedrijf een softwarefabriek in huis en verzorgt het trainingen op het gebied van Agile, Scrum en SAFE (Scaled Agile Framework). Devoteam is in Nederland actief binnen de sectoren telecom, financiën, nutswezen, overheid en industrie.

Als groep behaalt Devoteam een omzet van ruim vijfhonderd miljoen euro. Het Franse bedrijf is actief in zeventien landen in Europa en het Midden-Oosten. Er werken in totaal 4500 man bij Devoteam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-23T11:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.