Managed hosting door True

Belgisch House of HR neemt Nederlands Redmore over

 

Belgie en Nederland

De Belgische hr-specialist House of HR neemt Redmore over, een Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in sourcing, (erp)-consultancy, detachering en het aanbieden van technologische oplossingen. De klanten zijn zowel grote bedrijven als kmo’s (mkb's) en bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en het bank- en verzekeringswezen.

Redmore Group is in 2014 ontstaan uit een bundeling van verschillende bedrijven (Talent&Pro, Triple A Risk Finance, Triple S Unlimited, Redmore Solutions en Profource). Gezamenlijk hebben zij meer dan twaalfhonderd mensen in dienst, die oplossingen ontwerpen en implementeren op het vlak van risk & compliance, finance & control, procesverbetering en projectrealisatie, het uitvoeren van erp-implementaties. Het bedrijf verzorgt ook de staffing bij primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars.

‘Wij zijn erg blij met House of HR omdat dit ons een platform biedt om onze gezamenlijke dienstverlening nationaal en internationaal uit te breiden en om sneller te kunnen groeien’, zegt Jan van Duijn, ceo van Redmore Group. ‘Dit biedt onze medewerkers meer doorgroeiperspectieven en onze klanten meer mogelijkheden. House of HR heeft net als wij een ondernemende cultuur die gericht is op ontwikkeling van hoogopgeleide mensen in combinatie met een focus op innovatie en marktgroei. Daarom zijn wij van mening dat er een perfecte match is.’

House of HR is actief in hr-oplossingen. Het heeft elf merken (waarvan Accent Jobs waarschijnlijk de bekendste is) en meer dan vijfhonderd kantoren, verspreid over tien landen. In 2016 draaide het een geconsolideerde omzet van 1,2 miljard euro. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6243520). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×