DXC Technology zet Robeco in de cloud

DXC Technology heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de Rotterdamse vermogensbeheerder Robeco. Daarbij levert het ict-concern zijn diensten op basis van een cloudgedreven leveringsmodel dat op de daadwerkelijke afname is gebaseerd. Deze ‘as-a-service’-oplossingen variëren van datacenter- en netwerkdiensten tot services voor beveiliging, monitoring en analytics.

DXC is al geruime tijd dienstverlener van Robeco. De financiële dienstverlener wil naar een flexibeler it-model toe dat makkelijker aanpasbaar is aan veranderingen in de markt alsook het ondersteunen van nieuwe beleggingsinstrumenten en -producten mogelijk maakt op wereldwijd niveau.

Karin van Baardwijk, operationeel directeur van Robeco, stelt in een persbericht te verwachten dat de flexibiliteit van DXC’s ‘as-a-service’-oplossingen 'de time-to-market van onze nieuwe oplossingen voor onze klanten versnelt, waarbij rekening gehouden wordt met het vereiste niveau voor compliance en security. DXC geeft Robeco daarnaast de schaalbaarheid die essentieel is om onze internationale groeistrategie te ondersteunen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-10T10:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.