MicroStrategy maakt MicroStrategy 2019 beschikbaar

Brein artificiële intelligentie AI

Microstrategy, de Amerikaanse leverancier van bi- en analyticssoftware, brengt MicroStrategy 2019 uit. Dit enterprise-platform ondersteunt digitale transformaties en beschikt over ‘federated analytics’, waardoor organisaties zakelijk inzicht en intelligence kunnen optimaliseren.

In MicroStrategy 2019 staat ‘hyper-intelligentie' centraal, ofwel de verbeterde manier waarop gebruikers toegang hebben tot de informatie. Organisaties kunnen via zogenaamde hypercards informatie direct naar webapplicaties zoals e-mail, Salesforce of Office 365 sturen. Gebruikers hoeven niet meer te klikken om informatie te krijgen, maar gewoon de muis op een naam of woord laten rusten. Daarna komt de hypercard tevoorschijn.

Organisaties kunnen bijvoorbeeld een klanten-hypercard uitrollen voor hun verkopers. Deze presenteert informatie afkomstig uit Salesforce.com of vergelijkbare databronnen. Wanneer verkopers een naam van een van hun klanten in hun e-mail, spreadsheets, een crm-systeem, LinkedIn, Google Search of andere websites tegenkomen, dan markeert MicroStrategy deze klantnaam. De vertegenwoordiger krijgt door zijn cursor of muis over het gemarkeerde woord te bewegen de bewuste kaart op het scherm. Zo krijgt hij inzicht in belangrijke kpi's, vergaart hij relevante informatie en een bepaalde actie voorgesteld krijgen.  

Met ‘federated analytics’ kunnen organisaties de analysetools die ze nu gebruiken - zoals Microsoft Power BI, Tableau en Qlik - optimaal benutten door deze aan te sluiten op het MicroStrategy 2019-platform. Via vooraf geconfigureerde connectoren voor deze data-analyseoplossingen zijn vertrouwde datasets te visualiseren en toe te passen. Zo hoeven medewerkers hun processen en manier van werken niet aan te passen en is de schaal van de analyses en het aantal databronnen uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-08T10:52:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.