Avanade start adviestak voor digitale transformatie

Ex-KPMG'er bouwt aan adviestak die een tiende deel van de adviespraktijk moet gaan vormen

Digitale transformatie

Ict-bedrijf Avanade start in Nederland een nieuwe dienstentak die klanten adviseert over digitale transformatie. Het onderdeel wordt gerund door Marit van Dijk, die eind 2018 overkwam van KPMG. Volgens een ambitieus plan moet binnen twee jaar tijd ongeveer een tiende van de adviespraktijk in Nederland via de nieuwe dienstentak plaatsvinden.

Avanade, een joint venture van Accenture en Microsoft, zet met de divisie voor digitale transformatie in op bedrijven en organisaties van verschillende omvang in verschillende branches. Het Nederlandse kantoor van Avanade staat in Utrecht. Vanuit daar werken ongeveer vierhonderd mensen.

‘De aanstelling van Marit van Dijk en start van Advisory Services Nederland is de volgende stap om klanten end-to-end bij te staan in hun digitale transformatie; van strategie en implementatie tot waarde realisatie’, meldt het bedrijf in een persbericht. Inmiddels werken vijftien mensen bij het nieuwe onderdeel.

Het bedrijf stelde op 1 januari 2018 Dione de Jong aan om binnen de regio Europa deze nieuwe praktijk op te zetten en vorm te geven. 

Microsoft-partner

Marit van Dijk

Volgens de Microsoft-partner heeft Marit van Dijk ruime ervaring opgedaan in het adviseren van bedrijven over digitale transformatie. Dit deed ze in verschillende rollen bij het Zeister adviesbureau Nolan, Norton & Co en bij KPMG.

‘Ik kijk ernaar uit om in nauwe samenwerking met technici en adviseurs, onze klanten te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun digitale visie’, aldus het kersverse afdelingshoofd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-05T17:07:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.