T-Systems helpt chemiebedrijf Stahl met SAP-migratie

Handen

Stahl heeft zijn SAP-landschap gemigreerd. Hiermee wil het chemiebedrijf zijn wereldwijde SAP-hostingdiensten optimaliseren en zijn dienstverlening aan klanten standaardiseren. Dit met het doel om verder te groeien. De migratie is door T-Systems gerealiseerd, waar in november vorig jaar een vijfjarige samenwerking is getekend.

Stahl is een wereldwijde fabrikant van speciale chemicaliën voor coatings, verwerking en behandelingen van alledaagse materialen. Het heeft tweeduizend medewerkers in dienst verspreid over 26 landen, waarvan het hoofdkantoor in het Nederlandse Waalwijk is gevestigd.

De organisatie heeft overnames gedaan en is hierdoor naar eigen zeggen snel gegroeid. En deze groei vraagt om een andere manier van SAP hosting services.

Stahl kan via de SAP-diensten zijn klanten wereldwijd een gestandaardiseerde dienstverlening bieden. Daarnaast draagt die standaardisatie van SAP-producten bij aan een kostenbesparing. Bovendien stelt het de fabrikant in staat meer overnames te doen en zo verder te groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-29T10:22:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.