Chris Hazewinkel leidt Computest Services

Computest splitst op in twee takken

Chris Hazewinkel is aangesteld als algemeen directeur van de Computest Services. Vanuit die rol moet hij de marktpositie van deze unit versterken en uitbouwen. Dit met het doel groei te realiseren en de nieuwe tak, die per februari dit jaar als zelfstandige organisatie is opgericht, sterker en breder te positioneren.

Computest Group bestaat uit twee bedrijfstakken: consulting en services. Door de groei van de algehele groep was het nodig deze takken op te splitsen in twee verschillende organisaties. Dit vanwege despan of control: hoeveel focus kun je als één persoon hebben op de verschillende activiteiten van de organisatie?

Computest-ceo Hartger Ruijs blijft eindverantwoordelijk voor de groep. Ook leidt hij de consulting-tak. Chris Hazewinkel is binnengehaald om de services-tak als algemeen directeur te leiden. Die organisatie biedt diensten op het gebied van cybersecurity, software performance en compliance.

Hazewinkel moet Computest Services uitbreiden. Dit gaat enerzijds om het medewerkersaantal. Op dit moment zijn er ruim vijftig. Dit wil de topman in de komende drie jaar uitbreiden tot zo’n 75. Anderzijds wil hij het portfolio op het gebied van cybersecurity uitbreiden. Waar de tak momenteel enkel preventiediensten levert, moet het ook detectie- en responsediensten gaan aanbieden.

De binnengehaalde directeur was voor Computest onder werkzaam als managing director van Easynet Global Services en Onepoint. Hier was hij verantwoordelijk voor het opzetten en de implementatie van een groeistrategie. Ook was Hazewinkel oprichter van HUP, een in Los Angeles gevestigde bedrijf dat internationale organisaties helpt om naar de Amerikaanse markt uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-20T11:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.