Vijfhart start ict-opleiding vanuit hotelkamer

Vijfhart IT-Opleidingen uit Arnhem biedt ict’ers de mogelijkheid om een cursus te volgen vanuit een hotelkamer. Hiermee kunnen cursisten even ontsnappen aan de afleidende thuissituatie en zich in deze afgesloten ruimte volledig concentreren op de training.

De Vijfhart Roomcursus is ontstaan als antwoord op de coronacrisis. Het pakket bestaat uit een interactieve en virtuele cursus die cursisten overdag vanuit een eigen hotelkamer volgen. De ict-opleider biedt deelnemers een voucher die te gebruiken is bij één van de deelnemende hotels. Koffie, thee en water zijn in de hotelkamer aanwezig en een lunch, bezorgd via roomservice, is inbegrepen. Na afloop van de training gaat de cursist in principe weer op huis aan.

‘De vraag naar virtuele trainingen is groot, maar cursisten vinden het lastig om zich te concentreren met alle kinderen en onrust om zich heen. Dat begrijp ik als vader van drie kinderen maar al te goed’, aldus Bastiaan Janssen, ceo van Vijfhart. ‘De Vijfhart Roomcursus biedt cursisten een optimale leerervaring en tegelijkertijd worden de betrokken hoteliers geholpen met het bezetten van hun leegstaande hotelkamers.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Soort quarantaine cubicles te huur. Slim bedacht hoor. Het nieuwe normaal of moet niet gekker worden ?
In Japan heb je zg liefdeshotels. Om je ding te kunnen doen zonder lastig gevallen te worden door je huisgenoten.
Komt ook uit Azie.

Dino,
Ik vind het briljant want in de verschillende veiligheidsregio's geldt nog altijd het verbod op een 'recreatief nachtverblijf' maar is een 'zakelijk nachtverblijf' wel toegestaan.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-23T11:35:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.