Paul Cornelisse helpt QA Consulting met groeiplan

Paul Cornelisse

Business consultant Paul Cornelisse (57) is toegetreden als zogeheten executive partner bij QA Consulting. Hij zal het adviesbureau uit Delft ondersteunen bij de expansieplannen.

Paul Cornelisse was enige jaren directeur van benchmarkspecialist Metri. Tegenwoordig is hij projectmatig verbonden aan dit adviesbureau; hij werkt namens Metri als tijdelijk programmamanager voor het GSM-R-netwerk van Prorail. 

Voor zijn Metri-tijd bekleedde Cornelisse directiefuncties bij de Belgische ict-dienstverlener Cegeka en Equaterra (sinds 2011 onderdeel van KPMG). Drie van de vier medepartners van QA Consulting zijn afkomstig van KPMG/Equaterra: Reinout Dotinga, Maarten van Delden en Jan Willem van den Bos.

QA Consulting, opgericht in 2013, is gespecialiseerd in quality assurance, benchmarking, consultancy en interim management. Opdrachtgevers zijn voornamelijk it-directeuren, digitale strategen en financieel directeuren van de rijksoverheid en het bedrijfsleven. Het adviesbureau, waar zo'n tien man werken, verwacht te groeien omdat klanten meer hulp vragen bij inrichtingsvraagstukken rond it-organisaties en het vormgeven van digitale ketens om bedrijfs- en businessprocessen beter te kunnen ondersteunen. Cornelisse is nu in de arm genomen om deze ambitie te ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-07T14:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.