Cisco neemt Britse Imimobile over

Deal handen schudden overname

Netwerkspecialist Cisco heeft het Britse Imimobile overgenomen. Imimobile maakt software waarmee bedrijven gemakkelijker in contact kunnen treden met hun klanten via digitale kanalen. De acquisitie kostte ruim zeshonderd miljoen euro.

De overname is voor Cisco een manier om zijn contactcenter-as-a-service-portfolio uit te breiden. Cisco hoopt met de overname zijn eigen klantencontactenplatform slimmer te maken. De tools van Imimobile kunnen ondernemingen helpen bij het beheren van de relaties met hun klanten. Onder meer Vodafone, British Telecom en Barclays Bank maken er gebruik van. Nu klantencontacten meer digitaal verlopen, zeker in coronatijden, is communicatiesoftware via de cloud een aantrekkende markt. 

Het Britse bedrijf heeft ruim duizend werknemers in dienst en draait een omzet van ongeveer 190 miljoen euro. Als alles volgens plan verloopt, is de acquisitie in het eerste kwartaal van volgend jaar afgerond. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-08T09:29:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.