Holland Capital investeert in Cards PLM Solutions

Participatiemaatschappij Holland Capital zet een investering op poten in Cards PLM Solutions, specialist in product lifecycle management en 3d-printing. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland. De hoogte van de investering wordt niet meegedeeld.

Cards PLM Solutions is een value added reseller en partner van Siemens Digital Industries Software en plm-specialist (oplossingen voor het optimaliseren van productontwikkeling en het productieproces). Naast software levert het bedrijf ook consultancy-diensten en support. In 2017 werd het dienstenaanbod uitgebreid met 3d-printing-tools van Ultimaker en Formlabs. Cards PLM Solutions werkt voor klanten in de auto-industrie, ruimtevaart, machinebouw, consumentengoederen en medische apparaten, zoals ASML, Frencken, NTS, AAE, KMWE en Procter & Gamble. De hoofdkantoren staan in Best (Nederland) en Genk (België). Daarnaast zijn er ook vestigingen in Hengelo en Dusseldorf. 

De kapitaalsinjectie moet het bedrijf toelaten zowel autonoom als via overnames te groeien. De focus ligt daarbij op de Benelux en de DACH-regio ((Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Het huidige dienstenaanbod geeft Cards PLM nu al een goede positie in de digitalisering van de maakindustrie (Industry 4.0), zegt het bedrijf. Tevens zal de samenwerking tussen Siemens en SAP op het gebied van plm en asset lifecycle management (alm) de vraag naar hun geïntegreerde oplossingen doen toenemen, zo is de verwachting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-25T10:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.