Panasonic komt met gebundelde units I-Pro

Panasonic Europe en Panasonic System Communications Company Europe gaan de Europese businessunits Security en Industrial Medical Vision onderbrengen in een nieuw, onafhankelijk bedrijf: I-Pro. Op 1 oktober gaat het van start.

De afdelingen Security en Industrial Medical Vision zijn vandaag nog onderdeel van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU). Daar worden ze van afgesplitst en weer ondergebracht bij het in Japan gevestigde Panasonic I-Pro Sensing Solutions.

Security en IMV ontwikkelen sinds zestig jaar beveiligingsoplossingen en medische apparatuur. Omdat PSCEU zijn strategische focus verlegt, werd besloten beide activiteiten onder te brengen in een nieuw bedrijf: I-Pro EMEA. De bedoeling is de structuur uit te breiden en ‘de erfenis van Panasonic van de afgelopen decennia als basis te gebruiken’, zo klinkt het.

I-Pro EMEA zal zijn hoofdkantoor in Amsterdam vestigen en van de deuren openen op 1 oktober van dit jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-02T10:01:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.