Interface Group investeert in Riviont

Investeringsmaatschappij Interface Group stapt in bij Riviont, een internationaal georiënteerd managementadviesbureau uit Breda gespecialiseerd in personeelsbeleid en talentmanagement. Riviont gebruikt ter ondersteuning het datagedreven platform van Online Talent Manager, dat in november 2020 door Interface is overgenomen.

Volgens Interface is ‘hr-tech’ (innovatieve it-ondersteuning voor human resources) ‘erg actueel, met name bij overheden en grote bedrijven’. Met de overname van Online Talent Manager haalde de investeringsgroep destijds een technologie in huis voor online-assessments voor het ontdekken en ontwikkelen van talent. Dit platform is het afgelopen jaar verrijkt met datagedreven tools en omvat machine learning, ai, gamificatie en e-learning. Online Talent Manager wordt aangeboden als cloud-oplossing. De datacenters staan uitsluitend in Nederland en de oplossing voldoet aan de vereisten van de AVG.

Riviont, opgericht door Richard en Jacobien Vincent, wil dit platform internationaal inzetten bij grote zakelijke klanten als oplossing voor modern talentbeheer. Om deze strategische partnersamenwerking kracht bij te zetten, neemt Interface een aandelenbelang in het adviesbureau.

De investeerder stak in maart van dit jaar ook geld in Acanthis Document Solutions. Dit bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam levert documentmanagement-oplossingen en zoeksoftware aan (lokale) overheden, de advocatuur en de automobielbranche.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-06T12:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.