Accenture lijft klimaatbureau Zestgroup in

Accenture heeft de Zestgroup overgenomen, een adviesbureau uit IJsselstein gespecialiseerd in energietransities, klimaatneutrale projecten en inkoop van hernieuwbare energie. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt. Met de Zestgroup haalt Accenture expertise in huis waarmee het klanten kan helpen sneller hun CO2-doelstellingen te behalen.

Bij de Zestgroup werken ruim 120 personen. Het bureau wordt ondergebracht bij de divisie Accenture Operations. Naast algemene adviesdiensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsvoering biedt de Zestgroup advisering aan over hoe organisaties in bestaande processen gebruik kunnen maken van duurzame en schone energiebronnen en CO2-neutraal kunnen werken. Denk aan adviezen over de energietransitie, regelgeving voor leveranciersmarkten, duurzame uitgaven en project- en inkoopdiensten.

Accenture wil deze diensten combineren met zijn robotic process automation (rpa)-platform SynOps dat wordt ingezet om bedrijfsprocessen verder te automatiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-17T10:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.