Deloitte neemt Mulesoft-specialist Glo over

De Utrechtse integratie-expert Glo Integration is sinds 1 april onderdeel van Deloitte Consulting. De bedrijven werkten voorheen al samen aan opdrachten. De overname stelt Deloitte in staat om het volledige aanbod van Salesforce-diensten aan te bieden. Glo is namelijk specialist in integraties via Mulesoft, dat onderdeel is van Salesforce.

Het Utrechtse bedrijf ondersteunt organisaties bij het integreren van applicaties, data en apparaten. Dat varieert van advies en ontwikkeling tot beheer en training en licentieverstrekking. Integratie gebeurt voornamelijk met behulp van Mulesoft. Dit platform is ontworpen voor de integratie van webgebaseerde diensten (saas), lokaal draaiende software, legacy-systemen en andere platformen. In 2018 nam Salesforce Mulesoft over. Splunk en Tibco zijn andere partners van Glo.

Digital Integration

Glo Integration werd opgericht in het jaar 2000. Onder de klanten bevinden zich Rituals, ASML, Rijkswaterstaat en Luchtverkeersleiding Nederland. Eigenaar en technologiedirecteur Marcel Grauwen wordt partner bij Deloitte. Algemeen directeur Nha-Lan Nguyen wordt bij Deloitte verantwoordelijk voor het team Digital Integration.

Deloitte wil zijn marktpositie als dienstverlener bij grote digitale transformatietrajecten op basis van Salesforce- en Mulesoft-technologie verbeteren. Met de nieuwe acquisitie verwerft het adviesbureau aanvullende kennis van deze integratietoepassing. Er ontstaat een integratieteam van zo'n vijftig mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-01T16:50:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.